Vintersko Barn❄️

❄️Vinteren er en herlig sesong alle barn elsker. De er mye ute og leker i snøen. Barn trenge å skifte ut vintersko oftere enn vi voksne , nettopp fordi de er under en viktig utviklingsperiode. Vi er opptatt at barna skal ha lette og komfortable sko på. Barn er veldig aktive og trenger derfor ikke tunge vintersko. Her har vi samlet opp våre bestselgende vintersko til små og store barn størrelse 28-39 👇🏼

Superfit – Culusuk 2.0 Sort/Grønn

Nyhet fra Superfit!

Den perfekte vinterskoen til barna. Dette er en varmtforet vintersko med goretex membran, så barna holder seg varme og tørre på beina. Skoen har dobbel borrelås og reflekspaneler så de synes i mørket.

Superfit – Mars Vintersko Sort/Grønn

klikk her!

Nyhet fra Superfit! 

Dette er en utrolig god vintersko til barna. Skoen er varmtforet og har en goretex membran som holder barna tørre og varme på føttene.Skoen har i tillegg BOA-lås som gjør det veldig enkelt for barna å ta av og på skoene selv.

Superfit – Husky blå

klikk her !

Til de minste barna !

Et par varmforede vintersko fra Superfit. Skoene har en GORE-TEX®-membran som gjør dem vanntette, samtidig som fuktighet slippes ut, så føttene forblir tørre og friske. Passformen justeres enkelt med borrelås. Et par perfekte vintersko til hverdagsbruk!

Superfit – Husky Blå/ lilla

klikk her!

Vintersko til de aller minste! Dette er en vintersko i goretex materiale med varmt fôr, som holder barna tørre og varme på føttene.Skoen har to borrelåser for individuell tilpasning.

Levis – Peak Waterproof Camel

klikk her!

Nyhet fra Levis!

Levi’s Peak er en stilren og lett sko som går opp over ankelen med vannavvisende membran og fôr på innsiden.Denne holder føttene dine tørre og varme på våte og kalde høst- og vinterdager. Glidelås på på siden for enkel av og på.Lett og komfortabel såle og overdel i imitert skinn.

En bestselger! Finnes også i blå 👇🏼

klikk her!

Dock – Vanntett Vintersko Sort/Blå

klikk her!
dock rosa klikk her!

Skoene fra Dock er en av våre bestselgende sko til barn. Disse har reflex system rundt hele skoen og har en såle med godt grep på kalde vinterdager. Borrelås og strikk-lisser for enkel av og på. Flotte vintersko til å gå til skolen på mørkere dager. Lette varmtfôret vintersko.

Timerland sko til de litt større barna størrelse 36-39

Timberland – Courma Kid Wheat Nubuk

klikk her!

Endelig har vi fått den klassiske modellen fra Timberland til barn.Dette er en vannavstøtende boot med en godt mønstret såle.

Impregnering er viktig for å holde skoene vannavstøtende og renser samtidig. VI anbefaler og spraye skoene godt inn før bruk ( gore-tex sko skal helst ikke sprayes med engang da det kan ødlegge overflaten på membran- men kan sprayes etter noen ukers bruk om de er brukt på våte dager) 

Woly – Protector 3×3 Impregnering

klikk her!

Innmark – Norsk Ullsåle Barn

klikk her!

Ullsåler er veldig lurt og bruke på de kaldeste dagene. Disse sålene fra Norsk Ullsåle er også vaskbare, så de kan brukes om og om igjen. NB – lurt å gå opp en størrelse på skoene om du velger å legge en ekstra ullsåle. 

Legg igjen en kommentar