Vintersko Dame❄️

 Must-have vintersko til dame!

Vinteren er her, og snøen har kommet . Vi har alle dame vintersko som er på topp denne sesongen og til en og hver smak. Her har vi plukket ut våre bestselgende sko til vinter sesongen❄️

Legero – Novara Vintersko Velour Black

Utrolig deilig vintersko med varmt og mykt for. Skoen har en en Goretex membran som holder deg tørr og varm på føttene. Yttersålen er i myk gummi.Skoen ser veldig nett og fin ut på foten.

Jean Paul – Massif Brown

 

Her har du ett par tidsriktige og utrolig deilige sko til de kalde dagene.Det varme foret inni skoen holder deg god og varm, og den fulldempende sålen gjør at skoene kan brukes hele dagen. Samtidig som de ser flotte ut på foten.

pssst.. finne si flere farger se under 👇🏼 

alle jean paul massif klikk her!

Jean Paul – Montfort Chestnut

klikk her!

Dette er en god og varm vinterboot i skinn og ull med fulldempet såle i phylon med gummi antiskli yttersåle. Skoen har glidelås på yttersiden for enkel av og på.

Birkebeiner – Finse WP Grey

Ønsker du deg en god hiking sko som også er en nøytral vintersko? Da er dette skoen for deg!Finse er en fullverdig vintersko laget i allværsmateriale med en vanntett membran.Med disse på beina holder du deg tørr og varm, samtidig som du har god komfort med en fulldempet såle og antiskli gummisåle.

 

Birkebeiner – Origo Beige

klikk her!

Herlig, fôret vintersko i kunst skinn med vannavvisende membran og chunky såle.En chunky såle er supert på vinteren for å komme seg litt høyere opp fra bakken, og med en innerside i deilig fôr, holder du deg varm på beina.

Passione d’inverno – 6348.8/J Brown

klikk her!

Husk å impregnere skoene som beskytter mot vann og smuss. Husk og tørk av salt med en fuktig klut før du sprayer skoene. En ekstra ullsåle oppi vinterskoene er alltid deilig og behagelig og gir ekstra varme om du fryser lett på føttene. Men husk at du trenger ekstra luft rundt foten og kan være da lurt å gå opp en størrelse. Disse ullsålene fra Norsk ull er de beste og de kan også vaskes👌🏼

Woly –  Impregnering

klikk her!

Innmark – Norsk Ullsåle

klikk her!

God og behagelig sko i skinn!

Dette er en sko som er fin fra høsten og utover vinteren. Skoen har en J-tex membran, som gjør at den beskytter mot at kulden og vannet kommer inn.Med denne skoen er du garantert tørre og varme føtter selv på fuktige og kalde dager.

Ergobio – Tecliner Lady Black

klikk her!

Tecliner er skreddersydd for Skandinaviske forhold. En stabil og god tursko for vinterføre.Høyt skaft og vanntett Hydroguard-membran med tapede sømmer innvendig.Forsterket tupp og hælkappe.En komfortabel dempende mellomsåle fra Scandiflex, med heldekkende grov gummisåle for sticky grep på alle underlag.Et stabilt hælparti, samt snøring helt opp, gjør dette til en favoritt på tur.

Roberto Rosso – Dolomiti Brun

klikk her!

Varme og lette lace up vinterstøvler. Holder deg tørr med vannavvisende TEX membran. Mykt fôr innvendig og veldig lett på foten. Gummisålene gir godt grep på glatta. Kommer med to sett lisser.

Holder deg varm – foret på innsiden

Holder deg tørr – vanntett membran

Lette å ta på – snøring hele veien

Komfortabel – lette og med dempet midtsåle

Godt grep på glatta – yttersåle av gummi

Timberland – Ray City Waterproof Light Brown Nubuk

Vanntette sko Timerland!

klikk her!

Skoene er laget i skinn og har en GreenStride™ såle laget i helt naturlige materialer fra 75% sukkerrør og gummi fra trær.Skoen er laget i 50% resirkulert plastikk og TimberDry™ vanntette foringer som holder deg tørr på beina.Dette er en veldig komfortabel og lett sko med som passer perfekt til vinteren.

Noodles – Chunko Hi Camel

Perfekt for deg som har lyst på en rålekker og fornuftig vintersko!

klikk her!

Denne fantastiske vinterskoen er like komfortabel som en sneaker.Vi har tatt vår bestselgende sneaker og laget den om til en fullverdig vintersko med mykt ullfilt som holder deg god og varm på beina.Skoen har en fantastisk støtte og komfort samt en fulldempet såle som gir en rullende effekt når du går.Det er vanskelig å slå en vanntett vintersko med sneaker komfort. psst finnes i flere farger se under👇🏼 

Sjekk it hele utvalget av Noodles sko her!

ISBA 

Den populære vinterskoen fra 80-tallet som aldri går av moten!

klikk her!

Disse skreddersydde skoene kommer i impregnert skinn som holder slapset ute. De har også en tykk gummisåle som hindrer at kulden slår opp fra bakken. På innsiden har de ullfôr og -innersåle som holder deg god og varm.OBS! ISBA er håndlaget med vegetabilsk garvet skinn. Noen ulikheter i skinnet kan forekomme. 

ISBA - Marineblå Vintersko Dame/ herre
ISBA - Marineblå Vintersko Dame/ herre

2GO – Rens/Vask Leather Balm

Den perfekte allrounder kremen som fungerer til de fleste sko! Rengjør og beskytter skinn- og lærsko. Virker vannavvisende. Inneholder voks. Kan tone ned skinnfargen til noe mørkere, bør derfor testes på små områder av skoen før den pårføres hele. Svamp følger med.

Topaz of Norway – 50 Sami Dame

Laget i selskinn og har varmt ullfôr. Såle har anti-ice diamond grip.

klikk her!

Topaz 50 Sami har vært en bestselger i 35 år, og blir brukt av både filmstjerner, kongelige, eventyrer og moteskapere. De er laget i selskinn og har varmt ullfôr. Såle har anti-ice diamond grip. Topaz er en andre-generasjons familiebedrift som har levert kvalitetshåndverk i nesten et halvt århundre.Bedriftens filosofi er førsteklasses håndverk, kvalitetsmaterialer og ett lett gjenkjennelig design.

Duckfeet – Århus – Karamell

klikk her!

Klassisk foret vinterstøvel. Kraven kan være både brettet og slått opp. Skoene er håndlagde så forskjeller i tekstur og farge kan forekomme. I naturgummi og deilig ekte ull i innersåle. 

Duckfeet har produsert et eget fett til skoene de lager. Det er lurt og smør  inn skoene med dette fettet. beskytter mot vann og holder skinnet mykt 👇🏼 

klikk her!
mer utvalg og styles fra duckfeet klikk her!

Antarctica – Bubbleboot Black

klikk her!

Nyhet fra Antarctica!God vintersko som du drar rett på foten. Skoen har en gummisåle som er supert når vinteren kommer.

Diemme – Groenlandia Mogano Støvlett

klikk her!

Varmtforet vinterstøvlett i skinn med glidelås på yttersiden og vibramsåle.

Love Our Planet – Opal Khaki og Opal Dessert

klikk her!

Nyhet fra Love Our Planet! Opal er en vinterboots i semsket kunstskinn med deilig mykt for som holder deg god og varm på beina.Skoen har glidelås på innersiden og snøring på fremsiden for at de skal være enkle å ta av og på.

Legg igjen en kommentar