Selskinnssko fra Topaz of Norway – en bestselger i alle år.

Topaz of Norway har vært et svært anerkjent merke i mange tiår – og det synes vi på Trapes Sko at de fortjener.

Som den eneste gjenværende produsenten av selskinnstøvletter og -tøfler i Norge, lager de rett og slett sko med historie. Dette er sko som lages med norske, lange tradisjoner. Sko som er bygget for norske forhold og ekstremkulde. Sko som varmer, og ikke minst: som ser helt fantastisk tøffe ut både ute i naturen og i mer urbane strøk. 

Topaz - 50 sami Herre

Mest kjent er nok Topaz of Norway for modellen «Topaz 50 Sami». Ikke bare har disse skoene et ypperlig design som kjennetegner historiske Norge, men de er laget med selskinn utenpå og ullfôr inni for å sikre at du holder deg god og varm på føttene. 

Sålen har Anti-Ice Diamond Grip slik at du ikke bare holder deg varm med disse på, men også trygg. 

Varme, trygge og tradisjonsrike

Her på Trapes Sko har vi to flotte modeller fra Topaz of Norway, laget i selskinn. Vi synes begge er utrolig flotte og ett ypperlig valg på vinteren. 

Topaz of Norway – 50 sami 

klikk her
klikk her

Topaz 50 Sami har vært en bestselger i 35 år, og blir brukt av både filmstjerner, kongelige, eventyrer og moteskapere. De er laget i selskinn og har varmt ullfôr. Såle har anti-ice diamond grip.

Topaz er en andre-generasjons familiebedrift som har levert kvalitetshåndverk i nesten et halvt århundre. Bedriftens filosofi er førsteklasses håndverk, kvalitetsmaterialer og ett lett gjenkjennelig design.

Topaz of Norway – Amundsen 

Klikk her

Selskinnsstøvletter med ullfor. Dette er den perfekte sko til de kalde vinterdagene, denne tåler fint -30 grader.

Topaz er en andre-generasjons familiebedrift som har levert kvalitetshåndverk i nesten et halvt århundre. Bedriftens filosofi er førsteklasses håndverk, kvalitetsmaterialer og ett lett gjenkjennelig design.

Topaz of Norway har vært et svært anerkjent merke i mange tiår – og det synes vi på Trapes Sko at de fortjener. Som den eneste gjenværende produsenten av selskinnstøvletter og -tøfler i Norge, lager de rett og slett sko med historie. Dette er sko som lages med norske, lange tradisjoner. Sko som er bygget for norske forhold og ekstremkulde. Sko som varmer, og ikke minst: som ser helt fantastisk tøffe ut både ute i naturen og i mer urbane strøk. 

Legg igjen en kommentar