JANUAR SALGET ER I GANG!

VI HAR KICKSTARTET JANUARSALGET 🔥

 Januarsalget er endelig igang og vi har masse gode tilbud hele måneden. Varme ,komfortable, lette sko  , med eller uten pigger og brodder – eller hva med de hotteste vinterskoene fra 80 – tallet som ISBA ? Nyhetene får du alltid hos oss fra merkene Jean Paul, Roberto Rosso, Love Our Planet, Gregers, Noodles, Duckfeet , piggsko med venbare pigger som disse fra JACALU  og mye mer! Hos oss har vi de skoene du trenger til hele vinteren og som er vanntette og tåler norsk vinter. . Vi ønsker at du skal være fornøyd med skoene og holde deg varm på føttene, samt ha lette gode sko på de kaldeste dagene. Her har vi samlet de mest solgte vinterskoene som ho 

 

Vinterens must-have sko fra Jean Paul til dame

KLIKK HER!

Ønsker du deg en god vintersko som føles som tøffler , som er mye og behagelig på foten ? Dette er en god og varm vinterboot i skinn og ull med fulldempet såle i phylon med gummi antiskli yttersåle. Skoen har glidelås på yttersiden for enkel av og på.

JEAN PAUL

TIPS Husk å impregnere inn skoene før bruk – la de gjerne stå å trekke noen timer eller helst et døgn før bruk, sånn at produktet får jobbet seg inn i skoene.

Woly – Protector 3×3 Impregnering

Impregnerer og beskytter materialet mot vann og smuss. Inneholder ikke PFOA/PFOS.Passer til alle materialer og TEX-membraner, men ikke til til lakk og syntetiske materialer.300ml

klikk her!

Jean Paul – Massif 

klikk her!

Chunky ankelhøye hverdagsboots i imitert skinn. .Her har du ett par tidsriktige og utrolig deilige sko til de kalde dagene.Det varme foret inni skoen holder deg god og varm, og den fulldempende sålen gjør at skoene kan brukes hele dagen. Samtidig som de ser flotte ut på foten.Kunder opplever disse som små i størrelsen, og vi anbefaler deg derfor å gå opp en størrelse

Jean Paul – Brix High Black

Click me!

Brix high er tidsriktig boots med grov såle og høyt skaft.Glidelåslukking i siden og elastisk materiale i skaftet for god passform rundt leggen. Overdel i mykt veganskinn.Overdel: Veganskinn PU / elastisk PU
For: 100% Polyester
Såle: TPRVaskeinstruks: Rengjøres med fuktig klut

Jean Paul – Brix Boot Black

KLIKK HEr!

Jean Paul – Brix Boot Black Boots med høy skaft og snøring foran, de har også glidlås på innsiden. Skoen er også foret.En Tøff bikerboot i allværs materiale!

Jean Paul – Brix Chelsea Black

klikk her!

Høye chelseaboots fra Jean Paul! Brix chelsea er tidsriktig boots i veganskskinn.Skoen har en grov såle som ser super kule ut med ett par jeans, kjole eller skjørt.Glidelåslukking i siden og elastisk materiale i skaftet for god passform og rask av og på.Overdel: Veganskinn PU / elastisk PU
For: 100% Polyester
Såle: TPR Vaskeinstruks: Rengjøres med fuktig kl

Jean Paul – Cascade 

Chelseaboots med vannavvisende membran som holder regnet ute.Grov såle i lett og dempende materiale med felter i gummi for godt grep.

klikk her!

Dette er gode og praktiske chelseaboots med vannavvisende membran som holder regnet ute.Grov såle i lett og dempende materiale med felter i gummi for godt grep.Elastikk i sidene gjør disse supre å smette av og på i en fei.Overdel: PU Nubuk kunstmateriale, elastane
For: 100% polyester
Såle: PU + TPRVaskeinstruks: Rengjøres med fuktig klut
Obs: Disse er impregnert fra fabrikken og trenger ikke ytterligere behandling før bruk.

Jean Paul – Quindici Semsket Brun

klikk her!

Ankelstøvlett i mykt skinn.Stødig block hæl som er enkel å gå på, gir god komfort, samtidig som du får litt høyde for et feminint og nett uttrykk.Fleksibel yttersåle i gummi. YKK-glidelås i siden.Gjennomført behagelige og elegante. Passer til jobbantrekket så vel som til fest.

TIPS...legg gjerne noen tynne ullsåler i skolettene sånn at du holder varmen på de kaldere dagene. 

 

alle sko fra Jean Paul klikk her!

Vinterens must-have sko fra Roberto Rosso 

alle sko fra roberto rosso klikk her!

Roberto Rosso – Tironel

God sko med vanntett membran slik at du holder deg tørr på beina.

klikk her!

Nyhet fra Roberto Rosso! Vanntett foret boot med glidlås på fremsiden.En godt dempet såle med gummi er ypperlig på vinteren for den beste komforten.Her har du virkelig en god sko med vanntett membran slik at du holder deg tørr på beina.

Roberto Rosso – Montebello Sand

Skoene har en fulldempet såle, ullfilt på innsiden og pultab bak.Perfekte sko til hverdags og til lette turer.

klikk her!

Nyhet fra Roberto Rosso!Chunky boots i imitert skinn med snøring gjennom D-rings hemper for individuell tilpasning.De tidsriktige skoene har en fulldempet såle, ullfilt på innsiden og pultab bak.Perfekte sko til hverdags og til lette turer.

TIPS….legg gjerne noen ekstra ullsåler i skoene som holder deg ekstra god og varm på kaldere vinterdager.

Innmark – Norsk Ullsåle

Holder deg varm og tørr på føttene 

Disse fantastiske sålene fra Norsk Ullsåle er en innleggssåle som er laget i 100% ren norsk saueull.

De er ca 4mm tykk, og passer derfor godt i de fleste vanlige sko og støvler.

Sålen er vaskbar, håndvask 40° C

Roberto Rosso – Montebello Camel

klikk her!

Roberto Rosso – Gavazzi Low Black

klikk her!

En trendy, classy boot til den moteriktige!Disse skoene har en høy såle med gode spor, som passer ypperlig til høst og vinter.Skoene har snøring og er i imitert skinn.

alle sko fra Roberto Rosso klikk her!

Birkebeiner – Origo Beige

klikk her!

Nyhet fra Birkebeiner! Herlig, fôret vintersko i kunst skinn med vannavvisende membran og chunky såle.En chunky såle er supert på vinteren for å komme seg litt høyere opp fra bakken, og med en innerside i deilig fôr, holder du deg varm på beina.Litt store i størrelsen, gå ned om du vipper. 

Birkebeiner – Finse WP Grey

Finse er en fullverdig vintersko laget i allværsmateriale med en vanntett membran.Med disse på beina holder du deg tørr og varm

klikk her!

Ønsker du deg en god hiking sko som også er en nøytral vintersko? Da er dette skoen for deg! Finse er en fullverdig vintersko laget i allværsmateriale med en vanntett membran.Med disse på beina holder du deg tørr og varm, samtidig som du har god komfort med en fulldempet såle og antiskli gummisåle.

alle sko fra birkebeiner klikk her!

Love our Planet 

Sko laget av resirkulerte materialer

Love Our Planet – Laleh Black

klikk her!

Nyhet fra Love Our Planet! Laleh er en vegansk lace up boot laget av resirkulerte materialer.Skoen har en vattert innerside, snøring og glidelås.

Love Our Planet – Laleh Ivory

klikk her!

Love Our Planet – Opal Khaki

klikk her!

Nyhet fra Love Our Planet! Opal er en vinterboots i semsket kunstskinn med deilig mykt for som holder deg god og varm på beina.Skoen har glidelås på innersiden og snøring på fremsiden for at de skal være enkle å ta av og på.

Love Our Planet – Opal Dessert

klikk her!
alle sko fra love our planet klikk her!

Noodles – Bubblewrap Sort

klikk her!

Tidenes kuleste vintersko fra Noodles. I vinter kan du være både varm og fabulous. Varm vintersko til dame som er lett og komfortabel.Skoene er vanntette og har en antiskli såle.Da noen synes de kan virke litt små på størrelsen, anbefaler vi at du går opp en størrelse og legger i en ullsåle.

Noodles – Chunko Hi

Bestselgeren vår er tilbake – nå i nye farger! Denne fantastiske vinterskoen er like komfortabel som en sneaker.Vi har tatt vår bestselgende sneaker og laget den om til en fullverdig vintersko med mykt ullfilt som holder deg god og varm på beina.Skoen har en fantastisk støtte og komfort samt en fulldempet såle som gir en rullende effekt når du går.Det er vanskelig å slå en vanntett vintersko med sneaker komfort.Perfekt for deg som har lyst på en rålekker og fornuftig vinterskoKunder opplever disse som små i størrelsen, og vi anbefaler deg derfor å gå opp en størrelse. 

 
alle sko fra Noodles klikk her!

Ergobio – Tecliner Lady Black

En komfortabel dempende mellomsåle fra Scandiflex, med heldekkende grov gummisåle for sticky grep på alle underlag.

klikk her !

NYHET fra Ergobio! Tecliner er skreddersydd for Skandinaviske forhold. En stabil og god tursko for høst og vinterføre. Høyt skaft og vanntett Hydroguard-membran med tapede sømmer innvendig.Forsterket tupp og hælkappe.En komfortabel dempende mellomsåle fra Scandiflex, med heldekkende grov gummisåle for sticky grep på alle underlag.Et stabilt hælparti, samt snøring helt opp, gjør dette til en favoritt på tur.

Passione d’inverno – 6348.8/J Brown

klikk her!

God og behagelig sko i skinn!Dette er en sko som er fin fra høsten og utover vinteren. Skoen har en J-tex membran, som gjør at den beskytter mot at kulden og vannet kommer inn.Med denne skoen er du garantert tørre og varme føtter selv på fuktige og kalde dager.

ISBA – Beige – Vintersko – Dame/herre

Den populære vinterskoen fra 80-tallet som aldri går av moten!

Isba er et fransk skomerke. Disse skreddersydde skoene kommer i impregnert skinn som holder slapset ute. De har også en tykk gummisåle som hindrer at kulden slår opp fra bakken. På innsiden har de ullfôr og -innersåle som holder deg god og varm.

OBS! ISBA er håndlaget med vegetabilsk garvet skinn. Noen ulikheter i skinnet kan forekomme. 

TIPS…. det er viktig og impregnere inn skoene med lærfett på ISBA skoene. Bruk gjerne fingrene isteden for svampen. Da varmer du automatisk opp fettet med kroppstemperaturen fra hendene dine og fettet jobber seg mer inn. 

2GO – Rens/Vask Leather Bal

Den perfekte allrounder kremen som fungerer til de fleste sko! Rengjør og beskytter skinn- og lærsko. Virker vannavvisende. Inneholder voks. Kan tone ned skinnfargen til noe mørkere, bør derfor testes på små områder av skoen før den pårføres hele. Svamp følger med.

 

klikk her!
alle farger isla klikk her!

Er du redd for å skli på isen ? eller lei av å ta av og på brodder inn og ut av butikken ? Da er disse skoene med vendbare pigger fra JACALU redningen får deg. 

JACALU – Piggsko Dame

klikk her!

Vintersko og piggsko i ett!Dette er en super vintersko med vendbare pigger som gjør at du kan bruke skoen som en vanlig vintersko og bare flippe ut piggene når isen kommer. Skoen kommer i en vanntett membran og glidelås foran for enkel av og på.

Legg igjen en kommentar