Hold deg varm, tørr og trygg med årets smarteste vintersko!

Redd for å skli på glatte dager? eller er du er lei av å ta av og på brodder hver gang du skal ut døra?

I alle år har sko med vendbare pigger vært populære hos oss på Trapes Sko – og vi har flere varianter etter enhver smak.

Vi har støvletter og boots til dame og herre – i flere farger og fasonger. Alle som èn med geniale vendbare pigger i front under og bak på yttersålen . slik at du kan være trygg på isen – samtidig som du holder deg varm og tørr på beina. De vendbare broddene kan du få kjøpt separat .Piggene er uttagbare og kan byttes ved behov etter en vinter sesong.

IceWalkers – Boots m/vendbare pigger

IceWalkers Boots med vendbare pigger er din beste venn på glatte veier. Robust, varm og vanntett boot med vendbare pigger i sålen, slik at du kan vende ut piggene på glatt føre – og vende dem inn når de ikke behøves.

Antarctica – Piggsko 528-4840 Black

Antarctica er perfekte vintersko for norske forhold.
Den er vanntett, med varmt fôr og har vendbare pigger i sålen. Slik at du kan vende ut piggene på glatte veier og vende dem inn når de ikke trengs.

Dette er en supre vintersko med vendbare pigger som gjør at du kan bruke skoen som en vanlig vintersko og bare flippe ut piggene når isen kommer. Skoen kommer i en vanntett membran og glidelås foran for enkel av og på.

Disse er litt store i størrelsen. Om du bruker mellom to størrelser,anbefaler vi at du går for den minste.

Piggsko når du behøver det – vanlig vintersko ellers 

Med vendbare pigger i sålen kan du vende piggene ut på glatt føre og deretter vende dem inn når de ikke behøves. Siden alle våre piggsko i tillegg er vanntette og varme, har du rett og slett alt i ett i disse skoene. Det kan ikke bli noe bedre enn det!

JACALU – Piggsko Herre

Vintersko og piggsko i ett!
Dette er en super vintersko med vendbare pigger som gjør at du kan bruke skoen som en vanlig vintersko og bare flippe ut piggene når isen kommer. Skoen kommer i en vanntett membran og snøring for individuell tilpasning.

Piggene vendes enkelt og trykkes på plass i sålen. Dette kan du se i vår video: 

https://www.facebook.com/Trapessko.no/videos/380870832658431/

(trykk på bildet for å komme til vårt utvalg av vendbare pigger)

TIPS… Det følger med en rød lås som du kan lukke opp broddene med. Lurt og feste den på et nøkkelknippe sånn at du alltid har den tilgjengelig med deg. Men som i denne videoen over kan du fint bruke en vanlig nøkkel om du skulle miste den.

Smarte og trygge 

Vi får mange fine tilbakemeldinger på våre sko med vendbare pigger, og syntes selv at de rett og slett er helt geniale – her får du alt i ett vintersko. Noen har ikke hørt eller sett sko med vendbare pigger før og blir like overrasket hver gang – det synes vi er gøy og glede andre med. Hvert år er det mange som faller og slår seg på isen, og vi nordmenn som er så glad å gå på tur, kan det være greit å investere i piggsko når vinteren er på sitt verste. Disse skoene med vendbare pigger fra Jaculu,Dock,Antarctica og Icewalkers er laget for nordiske forhold. Skoene ser bra ut på foten og er lette og komfortable på,er vanntett og varm i tilegg! Moteriktige piggsko som er verdt å kjøpe, se bra ut -gå trygt.

Antarctica – Piggsko m/snøring og glidelås

Denne herre modellen er en lett og komfortabel vinterboot med vendbare pigger med snøring foran og glidelås på siden for enkel av og på. Vanntette og»smarte» vintersko.

IceWalkers – Boots Piggsko Caramel

IceWalkers Boots med vendbare pigger er din beste venn på glatte veier. Robust, varm og vanntett boot med vendbare pigger i sålen, slik at du kan vende ut piggene på glatt føre – og vende dem inn når de ikke behøves.

Legg igjen en kommentar