Selskinnssko fra Topaz of Norway – en bestselger i alle år.

Topaz of Norway har vært et svært anerkjent merke i mange tiår – og det synes vi på Trapes Sko at de fortjener. Som den eneste gjenværende produsenten av selskinnstøvletter og -tøfler i Norge, lager de rett og slett sko med historie. Dette er sko som lages med norske, lange tradisjoner. Sko som er bygget for norske forhold og ekstremkulde. Sko som varmer, og ikke minst: som ser helt fantastisk tøffe ut både ute i naturen og i mer urbane strøk. 

Topaz 50 Sami har vært en bestselger i 35 år og har blitt brukt av kongelige, amerikanske filmstjerner, eventyrere, moteskapere med flere. Disse kan du kjøpe HER

Mest kjent er nok Topaz of Norway for modellen «Topaz 50 Sami». Ikke bare har disse skoene et ypperlig design som kjennetegner historiske Norge, men de er laget med selskinn utenpå og ullfôr inni for å sikre at du holder deg god og varm på føttene. 

Sålen har Anti-Ice Diamond Grip slik at du ikke bare holder deg varm med disse på, men også trygg. 

Wrestle nature, defeat winter

– Topaz of Norway

Varme, trygge og tradisjonsrike

Her på Trapes Sko har vi et bredt utvalg av sko fra Topaz of Norway. Noen er laget i selskinn og noen i okseskinn. Her er det mye å velge i, og vi syntes alle som en er et ypperlig valg. 

Hvis du ønsker å se alle våre produkter fra Topaz of Norway, kan du trykke HER 

Hvordan behandle dine selskinssko

Som med alle andre sko, kan det være greit å ta noen forholdsregler slik at skoene dine holder seg fine og varme i mange år. Her er noen ting å huske på når man skal behandle sko med naturprodukter:

  • Selskinn har et naturlig fettlag som skal hindre at skinnet trekker vann. Derfor skal disse ikke behandles med noen ytterligere produkter.
  • Sko med okseskinn skal behandles med impregneringsspray (det kan du kjøpe hos oss HER). 
  • Reinsdyrsålene kan støvsuges, så fremstår de som nesten ny igjen. 

Noen andre ting som også er viktig å huske på: 

  • Støvlettene er ikke vanntette. Om du har brukt dem i regnvær, er det lurt å ta de to kuldeisolerende innleggssålene ut for å tørke dem. Skoene kan tørkes av med en fuktig klut og deretter børstes med en myk børste. 
  • Støvlettene skal ikke tørkes med varmet. Som alt annet skotøy som er laget i skinn, vil skinnet tørke ut og ikke lenger være like slitesterke. 
  • Vi anbefaler å ikke ta av skoene ved å sette tuppen på den ene skoen mot hælen på den andre. På dette området vil pelsen da raskt falle av. 

Vi på Trapes Sko elsker vi å snakke om disse fantastiske skoene, så om det er noe du lurer på er det bare å sende oss en mail!

Om du ønsker å lese mer om dette merket kan du også besøke deres nettside HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *