Høstens must-have sneakers Dame

Denne sesongen byr det på sneakers for enhver smak. Chunky, sportslige, klassiske sneakers er på topp i høst !

 Denne sesongen byr det på sneakers for enhver smak. Chunky, sportslige, klassiske sneakers er på topp i høst !

Must-have høstsko til garderoben🍂🍁 

Høsten er tilbake og sommerskoene må byttes ut. Kombinasjon av komfort og trend er høyt på lista denne høstsesongen. Noen av merke utvalget vårt som Jean Paul ,Noodles , Roberto rosso er med på denne trenden og er flinke til gi det du vil ha og ønsker.  Sneakers som passer til kjole, bukse og skjørt, er det damene vil ha. Vi opplever spørsmålet går om og om igjen, det skal være enkelt men trendy og kan brukes til hverdag og jobb. Vi har sesongens hotteste og bestselgende høst sneakers. Chunky, sporty, klassiske til enhver smak . Sikre deg et par allerede nå, for det kan bli utsolgt før du vet ordet av det. 

 

HER FINNER DU ALLE SKOENE TIL SNEAKERS-LOVERS DAME . KLIKK HER!

Jean Paul – Astro

Jean Paul – Astro er en klar favoritt denne høsten , nydelige dempet farger som lett kan kombineres med mange klær og høst jakker. Denne chunky skoen er et must-have til høst garderoben . komfortable og trendy på engang slår aldri feil.

Jean Paul – Astro Cognac

Bestselgeren har kommet i en nydelig farge som kan piffe opp hele høstgarderoben. Fasongen på denne skoen gir en illusjon om en feminin og smal fot. Den kommer med fulldempet såle som gir fantastisk støtte og den sitter som ei kule på foten.Dette er uten tvil folkets favoritt og aldri før har vi solgt så mange sneakers som vi har gjort med denne!

 Du finner skoen her.

pssst..jeg finnes i flere farger  klikk her 

Jean Paul – Astro city Grey

 

Jean Paul – Astro Olive Green

Jean Paul – Astro Brown

 

Roberto Rosso – Cervo Camel

Dette er fashion sko som går perfekt til jobb- og fritidsantrekk, men utstyrt med en dempende ergonomisk såle har de også en fantastisk komfort. Du kommer til å elske disse skoene fra Roberto Rosso –  et must-have til høsten. 

Du finner skoene her.

Eller klikk på bilde.

Noodles – Chunko Low

Den trendye favoritten er tilbake – nå i flere farger Klikk her 

 Damene spør etter Sporty, komfortable men samtidig trendy sko , det blir du med disse moteriktige skoene fra Noodles. I år kommer de med nydelige høst farger som du kan kombinere med flere klær i garderoben.

Chunky sneakers som passer perfekt til hverdags og lette turer. Skoen har en fantastisk komfort samt en fulldempet såle som gir en rullende effekt når du går.

 

Noodles – Chunko Low Taupe 

Noodles – Chunko Low Olive Green

Noodles – Chunko Low Camel 

HØSTSSKO TIL KALDERE DAGER 

Chunky ankelhøye hverdagsboots i imitert skinn.

Jean Paul – Massif 

Enkel snøring gjennom solide metallhemper for individuell tilpasning.De tidsriktige skoene har en strukturert platåsåle og er helforet i myk syntetpels.Disse holder deg varm på kalde dager. Perfekt til kalde høstdager .Ton-i-ton logo på tunge og side, vevet tricolor flagg på hælkappe og pulltab bak.

Skoene finner du her 

Ta gjerne en titt på våre andre fine sko fra JEANPAUL

Jean Paul – Massif Beige 

Jean Paul – Massif Green

Jean Paul – Massif Brown

Birkebeiner – Origo Beige

Herlig, fôret Høst og vintersko i kunst skinn med vannavvisende membran og chunky såle. Perfekt til kalde høstdager og og fuktig vær. Du finner skoen her 

 

Noodles – Chunko Hi

Bestselgeren vår er tilbake – nå i nye farger! Klikk her 

Denne fantastiske høst og vinterskoen er like komfortabel som en sneaker.

Vi har tatt vår bestselgende sneaker og laget den om til en fullverdig  høst og vintersko med ullfilt som holder deg god og varm på beina.Skoen har en fantastisk støtte og komfort samt en fulldempet såle som gir en rullende effekt når du går.

Must-have sko til garderoben i høst.

Noodles – Chunko Hi Sand 

Noodles – Chunko Hi green

Noodles – Chunko Hi Camel

Legg igjen en kommentar