Disse 5 skoene bør du ha i garderoben i høst!

Sesongens must-have høstsko er endelig her og det er på tide å investere i et par eller to for denne sesongen. 

Sesongens must-have høstsko er endelig her og det er på tide å investere i et par eller to for denne sesongen. 

Denne sesongen er Chunky sko fortsatt en stor trend.  Det er så mange og velge mellom, man blir nesten fristet til å kjøpe alle sammen. Nydelige farger og styles som du kan mikse mange klær og din nye høstjakke med. Er du ute etter noen komfortable, sporty, trendy høstsko så er du på riktig sted. Vi lover deg kvalitet og vi ønsker at du som kunde alltid skal være fornøyd.

Så vi har lyttet til dere og endelig er de her. 

Det norske merket Noodles har virkelig gjort prikken over i’en denne sesongen! Vi er stolte av å presentere Noodles Chunko Hi og Low, de har blitt et bestselgende produkt og i tillegg har de gjort skoene enda bedre. Ullfilt som holder deg god og varm på beina, fantastisk god støtte og er komfortable på samt en fulldempet såle. 

“det er vanskelig og slå en vanntett høst-vintersko med sneaker komfort” 

Her har du noen av høstens godbiter som er på sitt høyeste trend av sko denne sesongen.

 

Noodles – Chunko Hi

Noodles Chunko Hi er like komfortabel som en sneaker.

Vi har tatt vår bestselgende sneaker og laget den om til en fullverdig høst-vintersko med ullfilt som holder deg god og varm på beina.Skoen har en fantastisk støtte og komfort samt en fulldempet såle som gir en rullende effekt når du går.Det er vanskelig å slå vanntett Høst-vintersko med sneaker komfort

Noodles – Chunko Low

Chunky sneakers som passer perfekt til hverdagsantrekket. Skoene har lisser, logo på tungen og pull-tab for enkel av og på.

 

Roberto Rosso – Cervo Camel

Et fresht nytt design og spennende materialmiks hever Cervo over vanlige joggesko.

Dette er fashion sko som går perfekt til jobb- og fritidsantrekk, men utstyrt med en dempende ergonomisk såle har de også en fantastisk komfort.Med disse på beina vil du se bra ut og føle deg enda bedre.Normale i størrelsen.

psssst.. finnes i flere farger 

Noodles – Rangerider

Dette er en behagelig, lett og tyntfôret høstsko med en vanntett membran.Skoen har en fulldempet scandiflex yttersåle med en dempet innersåle, og er utrolig gode å gå i tillegg til en forsterket tupp har skoen refleks paneler som gjør deg synlig om natten.Normale i størrelsen.

Jean Paul – Massif Brown

Chunky ankelhøye hverdagsboots i imitert skinn.Enkel snøring gjennom solide metallhemper for individuell tilpasning.De tidsriktige skoene har en strukturert platåsåle og er helforet i myk syntetpels.Disse holder deg varm på kalde dager.Ton-i-ton logo på tunge og side, vevet tricolor flagg på hælkappe og pull tab bak.

Legg igjen en kommentar