BACK TO OFFICE

Skoletter og boots til kontoret eller til hverdagen! 

Det har har blitt friskere i lufta og bladene begynner og falle på bakken, det er kanskje vanskeligere og våkne opp etter en litt kaldere natteluft eller å stå ute og vente på toget på vei til jobb – høsten er her!🍁

Vi damer er travle og vi ønsker å henge oss med på alt av moter og ønsker oss noen sko som kan brukes til mange antrekk. Komfortable sko er det vi vil ha!

Denne sesongen har vi merket at kundene er mer opptatt av komfortable sko, en skolett kan også være komfortabel. Vi har plukket ut noen av de mest solgte skolettene og bootsa nettopp for at du skal slippe å bytte sko mellom jobb og fritid.

Roberto Rosso Gavazzi low black en trendy, classy boot til den moteriktige!
Disse skoene har en høy såle med gode spor, som passer ypperlig til høst og vinter. Skoene har snøring og er i imitert skinn. Komfortable på! Her finner du skoen

Imitert slangeskinn er supertrendy denne sesongen!

Roberto Rosso – Susy brown croco

Skoletten er laget med noen sjenerte men snertne detaljer som gjør at den er klassisk – men ikke kjedelig. Den er god og myk som gir en fantastisk komfort, så om du skal stå eller gå i mange timer er denne midt i blinken for deg!

psssst..jeg finnes også i sort! 
Her finner du skoen

Roberto Rosso – Aurora brown croco

Skoletten har elastisk strikk rundt anklene og er høy over vrista som gir veldig god passform. Hælen skrår litt innover og gir en illusjon om at skoen ser mindre ut på foten. Skoletten har en croco-finish som gir et veldig feminint og elegant uttrykk. 
Her finner du skoen!

Roberto Rosso – Atleti skolette sort

Sort ankelhøy skolett, med en liten enkel detalj på siden.Skolettene har glidelås på siden. Enkel og veldig elegant på foten ,komfortable å gå i. En tidløs skolett til jobb, hverdag og fest! Hælhøyde er 9 cm.
Her finner du skoen!

Roberto Rosso – Fuji Chelsea Black

Høye chelsea-boots i sort kunstskinn med elastikk på begge sider for god tilpasning til føttene.  Pull-tab bak for enkel av og på.Perfekte hverdagssko med sin komfortable såle .  Fuji er en bestselger og det er det ikke så rart.Vi elsker de!
Her finner du skoen!

   Roberto Rosso – OX Cognac

Pen skolett i en nydelig konjakk farge. Ekte skinn med elastikk på utsiden og glidelås på innsiden. Skoen har sølv detalj rundt skoen, som gir skoen et veldig fint og feminint utseende. Dette er en veldig god sko som passer godt til jobb og hverdags bruk.
 Her finner du skoen!

Jean Paul – Pontis Brun

Skolette i ekte flott konjakk skinn. Meget myk og komfortabel, med strikket kant som gjør at man drar den på seg som en sokk.Sitter tight og fint rundt ankelen.
Her finner du skoen!

Her ser du hele vårt utvalg av skoletter og boots.

Psst…. Vi venter i spenning på sesongens nyheter.

Legg igjen en kommentar