Vår, sandaler og luft på tærne?! JATAKK!:)

Det er i skrivende stund fremdeles litt skarp og kald luft de fleste steder. Vår-månden er her, men de fleste steder i landet vårt venter på varme. Det gledes til varmere vær hvor vi kan «kjippe på» et par luftige sandaler😊 Vi har såå mange fine og gode modeller å tilby til dame og jenter her hos oss!☀️ 

Vi har både høye og lave modeller, enkle slip-in’s, chunky såler, bærekraftige alternativer og litt mer pyntede varianter med gode lester som også passer til sommerkjolen.

Oss jenter og damer, inkl undertegnede 😉, har blitt mer og mer glad i det komfortable. SAMTIDIG som vi virkelig også vil føle oss fine, moteriktige og sofistikerte, til den stilen som passer oss. Det er noe som også synes godt i motebildet. «Scandi-Cool» er et nytt uttrykk som definerer stilen til den skandinaviske kvinnen, fra ung til mer voksen.

Stilen blir beskrevet som ukomplisert og at vi i Skandinavia er flinke til å kle oss komfortabelt. Fra topp til TÅ 😊 Og føler vi oss komfortabel? Ja, da presterer vi vel også også bedre?! Når man kan velge sko som er gode på foten, og også ser smashing ut, da kan man ha konsentrasjon på andre viktige ting. Nøkkelen er å finne den perfekte balansen mellom hva som er komfortabelt og hva som er i motebildet. Vi mener at vi har et godt utvalg her hos oss akkurat for dette.


Vi opplever fire ulike årstider i landet vårt, med et tøft klima og natur. For det holder ikke med en sko garderobe som kun består høye hæler når vi på vei til jobb går på brostein og lange oppoverbakker i all slags vær. Men vi vil jo også være fiiine!


Tips: skaff deg dine favoritter raskt, bruk de inne før du tar de med ut, da blir de ekstra gode når sesongen

starter😉☀️💕


For oss som er litt ekstra opptatt av det bærekraftige, og et økologisk alternativ:

Sjekk ut Love Our Planet!☀️🌱🌎 Sandaler med fokus på miljøet som er laget i resirkulerte materialer så du kan nyte nye sko med god samvittighet! Dette er veganske og slitesterke sko med en komfortabel PU-såle. Sålen er myk og har en dempende effekt. Våre nye modeller kommer med borrelås bak på hælen og foran ankelen sånn at du kan tilpasse hvor stramt du ønsker det. De kommer også i super-freshe farger ! Det beste er vel nesten at i følge årets motebilde kan du style disse til nesten hva som helst 😃 Alt fra shorts til kjole, alt er lov! 👌😃

Fra vårt moteriktige merke Roberto Rosso kan du også velge i disse friske godbitene av noen sandaler, enkle slip’ins med ergonomisk utformet såle. Disse er myke og gode å ha på og ser ikke minst superbra ut!


Vil man glitere litt, men skal stå eller gå lenge er disse fra Roberto Rosso perfekte! Akkurat nok pyntet, med ergonomisk myk såle med god demping, er dette en pen sandal som man orker å ha på foten lenge.


 

Legg igjen en kommentar