Høsten must-have sneakers Herre

Se vårt store utvalg av høst sko til herre her på Trapessko.no fra merker som Noodles, Roberto Rosso og Jean Paul.

Denne Høsten byr det på sneakers for enhver smak. Det merkes at herrene er mer med på sko trenden. Skoletter og boots er også kjempe trendy .

Must-have høstsko til garderoben🍂🍁 

Høsten er tilbake og sommerskoene må byttes ut. Kombinasjon av komfort og trend er høyt på lista denne høstsesongen. Sneakers går aldri av moten og trenden blir bare større og større.Komfortable og lette sko er det alle ønsker og samtidig se tøff ut og være med på trenden. Herrene ønsker å være med på moten og det merkes. Det har aldri blitt solgt så mange sneakers , boots og skoletter i høst. Gregers , Jean Paul , Noodles og Duckfeet  er noen av våre kjente merke varer og vi følger nøye med på moten hver sesong. Her har vi samlet godbitene denne høsten og som er allerede bestselgende.

HER FINNER DU ALLE SKOENE TIL SNEAKERS-LOVERS HERRE . KLIKK HER!

Jean Paul – Lyon 

Jean Paul Lyon er en fantastisk deilig og sporty sko, som tar komfort til et nytt nivå! KLIKK HER 

Jean Paul – Lyon Black

Jean Paul – Lyon Navy

Jean Paul – Lyon Green 

Lyon er en utrolig lett og behagelig sko med ett lett, pustende og sømløst overmateriale for maksimal komfort.Skoen har en dempet innersåle og en fulldempet scandiflex yttersåle som er utviklet for skandinaviske forhold.I tillegg til en forsterket tupp har skoen reflekspaneler som gjør deg synlig om natten.Med disse på beina vil du se bra ut og føle deg enda bedre.Normale i størrelsen.

KLIKK PÅ LINKER UNDER 

Høstsko, Sneakers, Nyhet ,Bestselger

Ta gjerne en titt på våre andre sko fra
 

Jean Paul – Orleans

Allround fritidssko med overdel i slitesterkt kunstskinn. Fulldempet såle.
Kjøp Jean Paul – Orleans HER 

Allround fritidssko med overdel i slitesterkt kunstskinn. Fulldempet såle og snøring for individuell tilpassing med lekker logo på tunge og bak. Pulltab bak.

Se resten av høstens sneakers HER 

-komfortable , lette og trendy sko er det herrene ønsker

Jean Paul – Orleans Navy

Vi elsker denne nyheten fra Jean Paul , Lyon er super lette og komfortabel på foten og de passer til jeans, bukse, ja til og med dressbukse hvis du ønsker en litt mer urban stil. Must-have til høst garderoben. 

KLIKK HER 

Sjekk ut flere sneakers fra JEANPAUL HER

Jean Paul – Reunion navy

Stilren og trendy navy sneakers i skinn med hvit yttersåle i gummi. En svært anvendelig sko som passer de fleste antrekk og anledninger.

Jean paul – Reunion navy KLIKK HER 

pssst.. finnes i flere farger sjekk ut her 

Gregers – Formatop Navy

Gregers – Formatop Navy er en tradisjonell litt penere sneaker/pensko  som er oppdatert med den aller nyeste teknologien.

Lett og deilig tradisjonell sneaker/pensko som er oppdatert med den aller nyeste teknologien. Overmaterialet er strikket – noe som gir en luftig, tettsittende og komfortabel passform. Fulldempet yttersåle.

KLIKK HER 

høstsko til kaldere dager 

KLIKK HER 

Vannavvisende høstsko

Nå som høsten blir kaldere fremover har vi et utvalg av noen varmere, vannavvisende sneakers som Jean Paul – Find 3 Black  En slitesterk allværsko med vannavstøtende membran og Scandiflex yttersåle. Super komfortable på beina og vært et stor favoritt. 

Jean Paul – Find 3 Black

Jean Paul Find er en slitesterk allværsko med vannavstøtende membran og Scandiflex yttersåle.Mellomålen er meget slitesterk, samtidig som den er fulldempet.Find er den perfekte høst og vinterskoen for norske forhold.Kommer med ekstra lisser.

Jean Paul – Find 3 Black er den perfekte høst og vinterskoen for norske forhold. KLIKK HER 

Jean Paul – Mison Blue

Nyutviklet allværsko med nøytralt utseende!

Nå kan man gå til og fra jobb uten og bli våt på bena, men samtidig se bra ut. Skoene har membran, allværsmateriale og en komfortabel dempet yttersåle.

KLIKK HER 

 

 

Gregers – Tortona

Gregers sko er av ekte kvalitet og har alltid et stilrent utseende. Endelig har Gregers kommet med noen kjempe lette høst/ vintersko . Disse er er absolutt verdt å kjøpe. Lette, komfortable og trendy kan det bli bedre.

Sjekk ut flere av våre flotte kvalitets sko fra GREGERS HER 

Dette er den perfekte høst/vinterskoen. Skoen har en vanntett membran og en fulldempet såle med godt grep. Skoene leveres med et ekstra sett kontrast lisser.

KLIKK HER 

Jean Paul – Peipin Mørk Brun

 Klassiske skinn boots fôret med tynn ullfilt. Skoen har glidlås på innsiden som gjør det enkelt å ta den på. Nydelig mørk brune boots som passer perfekt til en bukse eller jeans og en dressbukse. En tidløs klassiker. 

*pssst! Jeg finnes i flere farger*

KLIKK HER  

 

Psssst…ta gjerne en titt på hele utvalget vårt fra JEANPAUL

Legg igjen en kommentar