Vårens sneakers herre – disse blir de mest populære i 2022

🌼FÅ VÅRFØLELSEN MED DISSE FLOTTE NYHETENE FRA JEAN PAULSNEAKERS SOM VILL VÆRE PÅ TOPP I 2022🌼

Nytt år,nye sneakers, men hvilken modell skal man gå for i år? Vi gir deg et overblikk over hvilke som kommer til å dominere i trendbilde 2022. Her har du årets herre sneakers du bør ha i garderoben denne våren. 

Jean Paul – Montant Green

klikk her!

Sporty, fulldempet og sømløs joggesko med en pustende overdel i formstrikket Interknit-materiale for behagelig passform.Skoen er lette og luftig, har snøring for individuell tilpasning, forsterket panel foran, hvit såle, logo på tunge og pulltab med vevet tricolor-flagg på hælkappe.

Jean Paul – Montant Navy

Sporty, fulldempet og sømløs joggesko med en pustende overdel i formstrikket Interknit-materiale for behagelig passform.

Jean Paul – Lyon Grey Blue

klikk her!

Pustende overmateriale av mesh, er modellen utstyrt med en dempende ergonomisk såle som er utrolig god på fot.

Med disse på beina vil du se bra ut og føle deg enda bedre.

Jean Paul – Victor Green

klikk her!

Klassisk slip-on i  pustende og formstrikket overmateriale som gir en tettsittende og behagelig passform. Modellen er lett og luftig med fulldempet yttersåle. I tillegg til pulltab bak er det strikk på siden av tungeparti for lettere av-og-på. Logo på hælkappe, og et elegant tricolor-flag plassert på siden av tunge. Denne passer perfekt til sommerantrekket.

 Jean paul -Victor Klassisk slip-on i  pustende og formstrikket overmateriale som gir en tettsittende og behagelig passform. Modellen er lett og luftig med fulldempet yttersåle. perfekt til sommer antrekket!

Jean Paul – Victor Navy

klikk her!

Modellen er lett og luftig med fulldempet yttersåle. perfekt til sommer antrekket!

Jean Paul – Bozon Court

Nyhet fra Jean Paul! Klassisk og komfortabel tennisinspirerte sneakers i microsuede. Skoen har lisser for individuell tilpasning, innvendig meshfôr, god dempet innersåle og hvit detaljert yttersåle. Logo på både tunge og side.

Vask og vedlikehold: tørkes av med fuktig klut.

Jean Paul – Reunion Sand Suede

klikk her!

Stilren og trendy sneakers i lekkert semsket skinn med hvit yttersåle i gummi. En svært anvendelig sko som passer de fleste antrekk og anledninger.

Vask og vedlikehold: tørkes av med fuktig klut.

Legg igjen en kommentar