Vårens sneakers dame – disse blir de mest populære i 2022

🌸fÅ VÅRFØLELSEN MED DISSE FLOTTE skoene SOM VILL VÆRE PÅ TOPP I 2022🌸

Nytt år,nye sneakers, men hvilken modell skal man gå for i år? Vi gir deg et overblikk over hvilke som kommer til å dominere i trendbilde 2022. Her har du sesongens must-have sko du bør ha i garderobe denne våren og sommeren.

SE SESONGNES KVALITETS VARER HER!

Jean Paul – Maxine White Yellow

Jean Paul – Maxine White Yellow klikk her!

SPORTY OG FARGERIK 

Sneakers er praktiske og supertrendy. Muligheten til endelig å komme seg ned på bakken og slippe de høye hælene, samtidig som de får pyntet opp et enkelt og monotont hverdagsantrekk. 

Jean Paul – Maxine White Orange

Jean Paul – Maxine White Orange klikk her!

En fargerik og fulldempet chunky sneakers med snøring for individuell tilpasning Overdel i ulike paneler for en trendy og spennende look.De tidsriktige skoene har en strukturert platåsåle og pultab bak for enkel “av-og-på”. JP-logo på utsiden.Vask og vedlikehold: tørkes av med fuktig klut. JEAN PAUL

Overdel i ulike paneler for en trendy og spennende look. De tidsriktige skoene har en strukturert platåsåle og pultab bak for enkel “av-og-på”. 

Jean Paul – Maxine Beige Black

Jean Paul – Maxine Beige Black klikk her!

Bama sneaker clean

Rengjøringsmiddel som fjerner flekker, smuss, vann- og saltrenner.

Passer til alle farger og materialer.

75 ml.

Modellen utstyrt med en dempende ergonomisk såle som er utrolig god på foten. Perfekt til jobb og fritid!

Jean Paul – Lyon Grey Coral

Jean Paul – Lyon Grey Coral klikk her!

Jean Paul Lyon er en fantastisk deilig og sporty sko, som tar komfort til et nytt nivå.I tillegg til tapede tpu-forsterkninger og et lett og pustende overmateriale av mesh, er modellen utstyrt med en dempende ergonomisk såle som er utrolig god på fot.Med disse på beina vil du se bra ut og føle deg enda bedre. Tricolore-logoflagg på hælkappe, JP-logo på siden og refleksdetaljer. Normale i størrelsen.Vask og vedlikehold: tørkes av med fuktig klut. JEAN PAUL

Jean Paul Lyon er en fantastisk deilig og sporty sko, som tar komfort til et nytt nivå.

Jean Paul – Lyon Blue

Jean Paul – Lyon Blue klikk her!

Jean Paul – Lyon Oyster White

Jean Paul – Lyon Oyster White klikk her!

Med disse på beina vil du se bra ut og føle deg enda bedre. Tricolore-logoflagg på hælkappe, JP-logo på siden og refleksdetaljer. Normale i størrelsen.

KIWI Shoe Deo Clean Scent

Deospray som eliminerer dårlig lukt i alle typer sko.Hygienisk formel som holder skoene friske og velduftende hele dagen.Den smarte doseringssprayen fordeler deodoranten jevnt fra sleipe til tåen.

Jean Paul – Lyon Coral Mix

Jean Paul – Lyon Coral Mix klikk her!

Jean Paul – Dahlia Green

Jean Paul – Dahlia Green klikk her!

Nyhet fra Jean Paul!Myke og behagelige loafers som gir deg sommerfølelsen.Overdel av lekkert semsket skinn som puster, innerfôr i skinn, dempet innersåle og elegant såle av gummi.Feminin lest med et litt spissere tåparti gjør at disse også kan brukes til et mer pyntet antrekk. Topp komfort – samtidig som du får den velkledde looken! Vask og vedlikehold: tørkes av med fuktig klut.

Jean Paul – Dahlia Navy

Jean Paul – Dahlia Navy klikk her!

🌸 VÅRENS NYHETER FRA ROBERTO ROSSO🌸

Roberto Rosso – Cervo 

 
Klikk her for en hyggelig handel

WOOOW!!😍 Et fresht nytt design og spennende materialmiks hever Cervo over vanlige joggesko.Dette er fashionsko som går perfekt til jobb- og fritidsantrekk, men utstyrt med en dempende ergonomisk såle har de også en fantastisk komfort.Med disse på beina vil du se bra ut og føle deg enda bedre. Normale i størrelsen.

Sjekk ut disse nydelige vår fargene FRA ROBERTO ROSSO – Cervo  

Roberto Rosso -Cervo klikk her!

Roberto Rosso – Gorbio Beige

Roberto Rosso – Gorbio Beige klikk her!

Nyhet fra Roberto Rosso! Gorbio er en chunky sneakers i mykt og deilig imitert skinn.Her er en klassisk overdel kombinert med en dempet platåsåle, som gjør modellen både trendy og komfortabel.Lissesnøring gjennom sølvbelagte eyelets.

 

Roberto Rosso – Trilock Green

Roberto Rosso – Trilock Green klikk her!

Trendy sneakers med tøffe detaljer som går til alt. Fantastisk mykt og vedlikeholdsfritt yttermateriale i syntetisk skinn.Tre velcro låser for optimal passform med lekre pyntedetaljer. Skoene har behagelig og mykt innerfor av perforert mesh.

Dempet innersåle og god yttersåle av gummi. Normal i størrelsen.

Noodles – Deepknit Green

Noodles – Deepknit Green klikk her!

Noodles – Deepknit Pink

Noodles – Deepknit Pink klikk her!

Noodles – Deepknit Black

Noodles – Deepknit Black klikk her!

Legg igjen en kommentar