Hold deg varm, tørr og trygg med årets smarteste vintersko!

I alle år har sko med vendbare pigger vært populære hos oss på Trapes Sko – og i år har vi inne flere modeller enn aldri før!

Nå har vi både skoletter, støvletter og boots til dame og herre – i flere farger og fasonger. Alle som èn med de geniale vendbare piggene i sålen slik at du kan være trygg på isen – samtidig som du holder deg varm og tørr på beina. 

(trykk på bildet for å komme til vårt utvalg av sko med vendbare pigger) 

Piggsko når du behøver det – vanlig vintersko ellers 

Med vendbare pigger i sålen kan du vende piggene ut på glatt føre og deretter vende dem inn når de ikke behøves. Siden alle våre piggsko i tillegg er vanntette og varme, har du rett og slett alt i ett i disse skoene. 

(trykk på bildet for å se vårt utvalg av sko med vendbare pigger)

Piggene vendes enkelt og trykkes på plass i sålen. Dette kan du se i vår video: 

Sko med vendbare pigger

Sko med vendbare pigger har blitt kjempepopulært hos oss! 😀 Dette er sko som virkelig har alt: Hold deg varm, tørr og trygg gjennom hele vinteren med disse skoene. Med vendbare pigger i sålen kan du vende piggene ut på glatt føre og så vende dem inn når de ikke behøves. Vi har et større utvalg enn noensinne på lager 🙂 Finn din favoritt i dag:https://www.trapessko.no/produktkategori/piggsko/

Publisert av Trapes Sko Fredag 14. desember 2018

(trykk på bildet for å komme til vårt utvalg av vendbare pigger)

Smarte og trygge 

Vi får mange fine tilbakemeldinger på våre sko med vendbare pigger, og syntes selv at de rett og slett er helt geniale. Hvert år er det mange som faller og slår seg på isen, og i land som Norge kan det være greit å investere i piggsko når vinteren er på sitt verste. Da gjør det jo ingenting å få et par som ser bra ut, er vanntett og varm i tilegg! 

(trykk på bildet for å se vårt utvalg av sko med vendbare pigger)

Hvis du vil se vårt utvalg av sko med vendbare pigger kan du trykke på et av bildene i innlegget vårt eller så kan du trykke HER

Med ønske om en trygg og god vinter! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *