Vårens mest trendy Chunky, fulldempende sneakers du vill elske!

Chunky sneakers er det mest trendy fotplagget du kan eie!

Visste du at Chunky sneakers var supertrendy på 90 tallet? Hvor mer klumpete det var jo bedre var det. Da kan vi komme med en god vår-nyhet og si at Chunky sneakers er det mest trendy fotplagget du kan eie akkurat nå! Noen mener fortsatt sålene blir for massive men etter som kunder har kjøpt et par – har vi fått høre siden at «chunky er kult og nå er jeg vant til det. Dessuten passer de til mye antrekk» Finn dine nye favoritter i dag,vi har chunky sneakers til hver og en smak☺️👌🏼

Roberto Rosso – Lunita Yellow

Høye sneakers med snøring for individuell tilpasning. Skoen har en forsterket tå og platåsåle, samt en pultab for enkel av og på. Super tøffe til en vasket jeans eller dress de opp med  vårkjolen.

Roberto Rosso – Lunita Sand

 

Roberto Rosso – Alba Blue

Råkule chunky sneakers fra Roberto Rosso!

 Alba er en deilig luftig fritidssko i formstrikket Interknit-materiale, som gir en utrolig god komfort.I tillegg er den lett på fot med fulldempet såle og pulltap både for og bak for enkel “av-og-på”.

Den tettsittende passformen gjør at du nesten ikke merker at du har den på foten. Stilig logo på tunga og bak på hælen.Disse passer like godt til jeans, shorts og sommerkjoler – et “must have” i skosamlingen!

Roberto Rosso – Alba Green

nyheter fra Roberto rosso klikk her

Jean Paul – Belina White

Formstrikket sneaker som gir føttene og deg glede!

Belina er en komfortabel joggesko i formstrikket interknit materiale som føles lett og god på foten. De siste årene har kunder spurt mer etter denne type sko.Det er deilig med noen sko på foten som ikke klemmer noe sted. i tillegg er en Belina en fulldempet slip-on sneaker som er enkel å ta av og på foten med snøring.Her får du en super og pustende sko med en behagelig passform som passer de fleste. 

pssst…finnes i flere farger – finn din favoritt HER

Jean Paul – Belina er stor favoritt allerede! 

Jean Paul – Belina Navy

Jean Paul – Belina Beige

fulldempet slip-on sneaker som er enkel å ta av og på foten med snøring

Jean Paul – Astro Green Beige

Chunky sneakers i imitert skinn med snøring for individuell tilpasning. De tidsriktige skoene har en strukturert platåsåle og pultab bak. Logo på tunge og vevet tricolor flagg på hælkappe.

nyheter fra jean paul klikk her

Jean Paul – Maxine

Noodles – Deepknit

Skoene har en fulldempet såle som gir god komfort gjennom hele dagen.

Sjekk ut denne luftige sneakeren i tettsittende strikket materiale.Skoene har en fulldempet såle som gir god komfort gjennom hele dagen.Skoene er superlette og den tettsittende passform gjør at du nesten ikke merker at du har den på.Pulltab forran og bak for enkel av på.

Noodles – Deepknit Pink

nyheter fra noodles klikk her

Noodles – Deepwin 

Skoene passer perfekt til den urbane og den hverdagslige kvinnen.Kombinasjonen av overdel med avrundede paneler og vingemønstret yttersåle gir et vennlig og organisk uttrykk.De tidsriktige skoene har en god og strukturert platåsåle, dempet perforert innersåle, snøring for individuell tilpasning, overdel av imitert skinn og pultab bak.

Noodles – Deepwin Hvit

Noodles – Deepwin Beige

Legg igjen en kommentar