Demping og komfort i hvert eneste steg….

SLITESTERK YTTERSÅLE MED MYK DEMPING – FRITIDSSKOENE DU VIL ELSKE!♥️

Woooow…😍 Fritidsskoene i år er tatt opp til et nytt nivå når det kommer til at skoene skal være lette, er fulldempet og som du fint kan bruke til både en jeans eller til vår-kjolen. Looken er sporty som er en trend som kommer til å vare lenge. Med skoene under vil du både føle deg fresh og glad hver eneste dag.. Dress deg opp med de hotteste fritidsskoene denne våren og sommeren. Digge sko = glade føtter!

Ergobio – Ergoroller White

Ergobio – Ergoroller White Pink

Ergoroller er en fantastisk deilig og sporty sko, som tar komfort til et nytt nivå. I tillegg til et lett og pustende overmateriale, er modellen utstyrt med en dempende ergonomisk såle som er utrolig god på fot.Med disse på beina vil du se bra ut og føle deg enda bedre.

Velg din favoritt fra Ergobio ved å klikke HER

 

Ergobio – Ergoroller Black

-komfort til et nytt nivå.

Ergobio – Tecliner low Blue

NYHET fra Ergobio: Tecliner er skreddersydd for skandinaviske forhold. En stabil og god tursko for vår- og sommerføre, med vanntett Hydroguard-membran med tapede sømmer innvendig.Forsterket tupp og hælkappe.En komfortabel dempende mellomsåle fra Scandiflex, med heldekkende grov gummisåle for sticky grep på alle underlag.Et stabilt hælparti, samt snøring for individuell tilpassing, gjør dette til en favoritt på tur. 

Klikk HER

Ergobio – Easyflex Blue

Ha det komfortabelt med disse snørefrie sneakersene fra Ergobio. Luftig og elastisk overdel som ikke klemmer noe sted.Myk og god dempende såle. En sommerfavoritt.Rengjøres med myk børste og mildt såpevann.

Klikk HER

Myk og god dempende såle. En sommerfavoritt.

Ergobio – Easyflex White

Noodles – Splash

Løpesko med god demping i vært eneste skritt!

Her har du en skikkelig fargerik og trendy sneakers i glatt PU med en godt dempet såle.Snøring for individuell tilpasning og pul-tab for enkel av og på. Vi elsker farger- gjør du?

Klikk HER for alle farger!

Fantastisk god demping! Disse vil du bli super fornøyd med

Jean Paul – Lyon

Jean Paul-Lyon gir deg virkelig den komforten føttene dine vil elske. De kommer med en ergonomisk såle som gir deg en fantastisk opplevelse. De har pustende overmateriale av mesh som skal forhindre at du blir klam på føttene og gjør at skoene puster ved vært skritt du tar. Utseende på de er sporty og de kommer i forskjellige farger for en hver smak.  De kan oppleves litt store i størrelsen. 

Velg din favoritt ved å klikke HER 

Utstyrt med en dempende ergonomisk såle som er utrolig god på fot. Du vill ikke angre !

Med disse på beina vil du se bra ut og føttene dine blir ekstra glad.

Jean Paul – Lyon Grey Coral

Jean Paul – Lyon Coral Mix

Jean Paul – Lyon Oyster White

Roberto Rosso – Cervo

 Roberto Rosso- Cervo – Vi digger disse! Et fresht nytt design og spennende materialmiks hever Cervo over vanlige joggesko. Vi er så fornøyde med disse skoene. Har du lange dager du går mye om det er jobb eller fritid så er disse skoene absolutt å anbefale. Lette og gode på foten. De har en litt rullende såle, så når du går så det kjennes ut som du går på skyer. Bedre sko enn dette må du lete lenge etter – elsk♥️Normale i størrelsen.

Velg din favoritt HER 

Dempende ergonomisk såle som gir en fantastisk komfort hele dagen. 

Roberto Rosso – Cervo Dusty Pink

Roberto Rosso – Cervo Cream

Roberto Rosso – Cervo Beige Black

alle nyheter dame klikk her

Legg igjen en kommentar