Danske Duckfeet – en klassiker siden 1975

Vi på Trapes Sko er stolte av å kunne si at vi har solgt Duckfeet i alle år – og alltid sørger for å ha et stort utvalg til kjøp i Norge. 

Siden 1975 har Duckfeet rukket å gjøre seg godt kjent over hele verden. Med sin unike stil, materialer av ekte kvalitet og sko til alle årets sesonger er dette et merke som vi opplever stor etterspørsel på året rundt. Det forstår vi godt.

Kvalitetslær og naturlig rågummi

Duckfeet produserer mange ulike modeller til alle sesonger, men to ting kjennetegner disse klassiske favorittene:

Det kraftige kvalitetslæret og sålen av naturlig rågummi.

(Trykk HER for å komme til vårt utvalg fra Duckfeet)

Da skoene ble skapt for første gang i 1975 var nemlig tankegangen bak designet at det skulle være minimalistisk, med kraftfulle og bærekraftige materialer slik at skoene kunne vare i årevis. I ettertid har de vist gang på gang at det er nettopp dette de har fått til. 

(Trykk HER for å komme til vårt utvalg fra Duckfeet)

Med kraftig kvalitetslær er du sikret et par sko som virkelig holder seg. Rågummien som brukes i sålen isolerer kulde utrolig godt og er også et materiale som holder i lang tid. Ikke minst er skoene designet for komfort og plass, noe mange glade Duckfeet-eiere gir oss gode tilbakemeldinger på: skoene er rett og slett fantastisk gode å gå i.  Komponentene i en Duckfeet-sko blir håndplukket av eksperter, og dermed er du sikret en sko av ekte kvalitet. 

Hvordan behandle sko fra Duckfeet

Selv sko med håndplukkede materialer av ekte kvalitet kan bli skitne og slitne etterhvert – men med noen små forholdsregler kan skoene holde seg som nye i flere tiår. Noen tips:

Behandlng av lær

  • Lær er et materiale som skal behandles, og det kan du gjøre enkelt med lærfett og en fuktig klut. Du kan kjøpe Duckfeets egen lærfett hos oss HER
  • Lærfettet (skokrem kan også brukes) anbefales at man påfører i et tynt lag med jevne mellomrom. Ved bruk av både lærfett og skokrem er det greit å ikke påføre for tykt – men heller et tynnere lag litt oftere. La lærfettet sitte på i et par minutter og polér etterpå med en bløt klut. 
  • Vær oppmerksom på at kanter og sømmer også anbefales å smøre inn for vedlikehold og beskyttelse mot vann. 

Skitne eller fuktige sko

  • Om skoene har blitt skitne, anbefales det å rengjøre dem med en fuktig klut. La skoene tørke, og smør deretter inn et lag med lærfett eller skokrem. 
  • Vi anbefaler å oppbevare skoene på et tørt og luftig sted. Om dine sko har blitt gjennomvåte, anbefaler vi å fylle dem med sammenkrøllet avispapir og la dem lufttørke. Lærsko bør ikke tørkes på radioator da læret kan tørkes ut og bli porøst. 
  • La gjerne skoene stå og tørke en dag hvis de har blitt gjennomvåte, slik at de tørkes helt igjennom. 

Behandling av rågummi-såler 

  • Ved lave temperaturer kan man oppleve at rågummien blir litt hardere. Dette kan unngås ved å oppbevare skoene på et sted mellom 20-25 grader. Skulle det likevel forekomme kan man stille skoene med sålene oppå en lun radioator og la de stå til gummien har blitt myk igjen. 
  • Rågummi skal helst unngå kontakt med oppløsningsmidler, da gummien kan tåle det dårlig og gå i oppløsning. 

På Trapes Sko setter vi kunnskap om produktene aller først, så om du skulle ha noen spørsmål må du gjerne ta kontakt!  

Legg igjen en kommentar