Jean Paul – Villaz Camel

1 299,-

Beige
Vipps

  • Gratis frakt fra 999,-
  • Enkel retur
  • 2 års garanti

Oppdag komfort og stil med våre Lune Chunky Varmforete Sneakerboots – møt Villaz!

Disse sneakerbootsene er designet med tanke på både mote og funksjonalitet. Med en middels høy skaftlengde gir Villaz deg den perfekte balansen mellom moderne utseende og beskyttelse mot kulde.

Nyt den luksuriøse varmen som det myke foret gir deg på selv de kjøligste dagene. Med enkel snøring gjennom solide metallhemper kan du tilpasse passformen etter dine preferanser for optimal komfort.

Vår oppmerksomhet på detaljer er tydelig med ton-i-ton logoen som pryder tungen og siden av skoen. Hælkappen er utsmykket med et vevd tricolor broderi, som gir en unik og stilig vri. Ikke bare det, pulltaben på baksiden legger til en praktisk touch, slik at du enkelt kan ta dem av og på.

Enten du utforsker byens gater eller tar en naturskjønn rute, vil Lune Chunky Varmforete Sneakerboots være din ultimate følgesvenn. Kombiner mote, funksjonalitet og varme med Villaz – din perfekte partner for all slags vær.

Bruksformål

Egenskaper

Vannavvisende

Fôret

Ja

Kjønn

Material overdel

Syntetisk

Såle

Dempet, Syntetisk

Sesong

,

Snøre

Ja

Vi bruker Bring til og sende skoene til deg. Du kan velge mellom 3 forskjellige steder du ønsker skoene dine levert i utsjekken til Klarna

Gi antrekket ditt det lille ekstra

- Trapessko

Relaterte produkter

Her har vi samlet tilsvarende sko i den produkt kategorien du ser på nå.

Jean Paul – Villaz Camel
1 299,- Select options