Skechers – UNO Stand On Air

Vil du vite når dette produktet er tilbake på lager?

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

  • Gratis frakt fra 999,-
  • Enkel retur
  • 2 års garanti

Opplev en ny dimensjon av komfort med våre Skechers sko, nå utstyrt med revolusjonerende Memory Foam-teknologi!

Gjør hvert skritt til en nytelse med vår støtdempende teknologi som absorberer støt og gir deg en fjærlett følelse mens du går.

Uansett om du er på vei til jobb, utforsker byen eller bare tar en avslappende spasertur, vil UNO  sørge for at føttene dine føler seg komfortable hele tiden.

Med eksklusive Memory Foam-teknologi er passformen skreddersydd for deg. Skummet former seg etter foten din, noe som gir deg en personlig og behagelig passform som varer hele dagen. Ikke lenger behov for å ofre stil for komfort – Skechers UNO kombinerer det beste av begge verdener.

Enten du ønsker å legge til en moderne touch i hverdagsantrekket ditt eller ønsker å oppgradere stilen din på jobb, vil våre herresko være den perfekte følgesvennen. Med allsidighet og stil i tankene, er disse skoene ideelle for enhver anledning.

Så opplev den uovertrufne komforten av Skech-Air mellomsåle og den personlige tilpasningen til Memory Foam i våre herresko. Gjør hvert skritt til en nytelse, og nyt dagen med komfort og stil.

Kjønn

Bruksformål

Egenskaper

Pustende

Fôret

Nei

Såle

Dempet, Syntetisk

Sesong

Snøre

Ja

Material overdel

Syntetisk

Vi bruker Bring til og sende skoene til deg. Du kan velge mellom 3 forskjellige steder du ønsker skoene dine levert i utsjekken til Klarna

Gi antrekket ditt det lille ekstra

- Trapessko

Relaterte produkter

Her har vi samlet tilsvarende sko i den produkt kategorien du ser på nå.