Skechers – Ultra Flex 3.0 Brilliant Path

Vil du vite når dette produktet er tilbake på lager?

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

  • Gratis frakt fra 999,-
  • Enkel retur
  • 2 års garanti

Slip-ins Sko fra Skechers – Den Ultimate Blandingen av Stil og Komfort!

Stretch Fit Overdel: overdelen er utstyrt med Stretch Fit-teknologi, som tilpasser seg fotens form og gir en sokk-lignende passform. Dette betyr at skoene følger dine bevegelser og gir deg en behagelig opplevelse hele dagen.

Slip-ins Teknologi: Med vår innovative Slip-ins-teknologi får du ikke bare en fast hælkappe som gir støtte, men også en polstring som former seg etter hælen og dens naturlige kurve.

Dette er vårt banebrytende håndfrie system, som gjør det enkelt å ta av og på skoene uten å måtte bruke hendene. En ny dimensjon av komfort og bekvemmelighet!

Allsidig Bruk: Uansett om du tar en spasertur i parken eller trenger pålitelige sko til daglig bruk, vil våre Slip-ins være din ideelle.De er designet for ulike aktiviteter og gi deg den komforten du fortjener.

Eksepsjonell Komfort: Med fokus på komfort har Skechers utviklet disse skoene med ekstra polstring og støtte der det trengs mest. Du vil føle deg som om du går på skyer, selv på de lengste dagene.

Superlett Design: Vi forstår viktigheten av lette sko, spesielt når du er i bevegelse. De er laget med materialer som ikke tynger deg ned, slik at du kan bevege deg fritt og ubesværet.

Vaskbare i Vaskemaskin: Skitt og smuss er uunngåelig, men med våre sko trenger du ikke bekymre deg. De er enkle å holde rene – bare kast dem i vaskemaskinen når de trenger en oppfriskning.

Velg kvalitet, komfort og stil med Skechers Dame Slip-ins Sko!

 

Kjønn

Bruksformål

Egenskaper

Pustende

Fôret

Nei

Material overdel

Mesh, Syntetisk

Såle

Dempet, Syntetisk

Sesong

Snøre

Ja

Vi bruker Bring til og sende skoene til deg. Du kan velge mellom 3 forskjellige steder du ønsker skoene dine levert i utsjekken til Klarna

Gi antrekket ditt det lille ekstra

- Trapessko

Relaterte produkter

Her har vi samlet tilsvarende sko i den produkt kategorien du ser på nå.