Ergobio – Morec White

Hvit

Vil du vite når dette produktet er tilbake på lager?

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

  • Gratis frakt fra 999,-
  • Enkel retur
  • 2 års garanti

Ergobio Morec – Fritids Sneakers med Overlegen Demping og Maksimal Komfort!

Ta skrittet mot en mer behagelig og støttende trening eller fritidsaktivitet med Ergobio Morec – vår bestselgende sko som setter en ny standard for kvalitet og ytelse.

Den avanserte teknologien bak Ergobio Morec gir deg maksimal demping, slik at du kan takle enhver dag med letthet. Skoens unike design inkluderer pustende mesh-materiale, som ikke bare gir god luftgjennomstrømning, men også holder føttene dine avkjølt og komfortable.

Den leverer mye for pengene med sin slitesterke konstruksjon og pålitelige ytelse. Enten du er på vei til treningsstudioet, ut på en joggetur eller bare tar det med ro i hverdagen.

Med justerbar snøring sikrer skoen en perfekt passform, mens den EVA-sålen gir ekstra demping og avlastning for føttene dine. Ergobio Morec har oppnådd en velfortjent bestselger-status, og det er ikke uten grunn. Gjør ditt neste skokjøp til en oppgradering av komforten din med Ergobio Morec!

Bruksformål

Egenskaper

Pustende

Fôret

Nei

Material overdel

Mesh, Tekstil

Kjønn

Såle

Dempet

Sesong

Snøre

Ja

Vi bruker Bring til og sende skoene til deg. Du kan velge mellom 3 forskjellige steder du ønsker skoene dine levert i utsjekken til Klarna

Gi antrekket ditt det lille ekstra

- Trapessko

Relaterte produkter

Her har vi samlet tilsvarende sko i den produkt kategorien du ser på nå.