Hvordan ta beste mulig vare på skoene dine om vinteren!

Liquid error (line 63): translation missing: no.date_formats.month_day_year

Vi har alle våre favoritt sko både om sommeren og om vinteren. Men det er det å ta vare på skoene som de fleste kommer opp blank på. 

De fleste skinnsko skal jo impregneres for å holde fuktigheten ute, med når du impregnerer skinnskoene dine tar beskytter di også skinnskoene dine. Woly Protedctor 3x3 kan brukes på alle typer skinn og tekstiler. Med andre ord, du kan tilogmed impregnere sofaen din med denne.

Men noen typer skinn trengs det andre metoder. ISBA for eksempel kan man impregnere, men det hender når de har stått stille en stund at de får et hvitt belegg over seg. Dette kan fjernes med å bruke en myk børste. 

Duckfeet må impregneres med mink oil eller leather balm (2GO Leather Balm) for å beskytte skinnet mot fuktighet og kulde. Gjør dette før du setter de vekk for vinteren og når de taes frem før vinteren. Gjerne flere ganger under vintersesongen også. Ta vare på skoene dine og du har dem lenge. Det kan hende at då skoene har stått lenge, at sålen har blitt litt stiv og hard. Da kan man varme opp sålen med en hårføner, men hold god avstand.

 

Topaz sine selskinnsko er det litt mer å huske når det kommer til å ta vare på dem. Selskinn har et naturlig fettlag som skal hindre at det trekker vann. Men okseskinnskoene bør derimot impregneres. Begge typene er naturprodukter som det gjelder å ta noen forholdsregler. Følger du de vil du ha glede av dem i mange år fremover.

Er de brukt ute i regn eller fuktig vær, ta ut innleggssålen og tørk den. Er støvlene sølete, tørk av med fuktig klut og børst med myk børste. IKKE tørk støvlene med varme, da tørker skinnet ut og det vil ikke lengre være slitesterkt. 

IKKE ta av skoen ved å sette tuppen av den ene mot hælen på den andre, dette vil bare få pelsen til å falle av.

Vintersko med GoreTex eller lignede skal være vanntett på grunn av den ekstra membranen som er lagt inn i skoene. Men man kan impregnere dem selv om, det vil hjelpe både membranen og skoene med å leve lengre. Når det kommer til å impregnere skinnsko så følg instruksene på flasken/boksen og spray ofte i løpet av vinteren. 

Plei også skinnskoene dine for å holde skinnet mykt, Combi Care fra Woly gjør dette. Den pleier og frisker opp sko av kombinerte materialer. Woly Combi Cleaner gjør noe av den samme jobben. Den renser, pleier og virker vannavvisende. Den fjerner vann og saltrenner. 

Vi har også produkter som kan hjelpe gummistøvlene dine fra å tørke ut, Woly gum Boots. Gni den inn i støvlene for å hindre at de tørker ut.

Vi har flere produkter som kan hjelpe deg med å ta vare på skoene dine, sjekk innom vår tilbehør side.

Husk å plei skoene dine før de settes vekk etter vinteren. Det samme gjelder skinnsko du har brukt om våren og sommeren.


Også i Vi skor deg!

Vi har DockBoot Salg!!!

Liquid error (line 275): translation missing: no.date_formats.month_day_year

Se hele artikkelen...

Jean Paul windseeker - seilersko

Liquid error (line 275): translation missing: no.date_formats.month_day_year

Se hele artikkelen...

Sko deg for sommeren!

Liquid error (line 275): translation missing: no.date_formats.month_day_year

Se hele artikkelen...